search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54
MENU CLOSE

Η Ευρώπη στα βράχια…

30.06.2016 16:14

 

Πολλοί είναι αυτοί που απορούν για το  Brexit! Πως έγινε; Τι συνέβη; Ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν την Ε.Ε; Και άλλα πολλά…. Αρνούνται να παραδεχθούν ότι το εγχείρημα της Ενωμένης Ευρώπης απέτυχε παταγωδώς. Και έτσι θέτουν διάφορα ερωτήματα προσποιούμενοι  ότι την κατάρρευση αυτή θα μπορέσουν να την μεταθέσουν χρονικά.

Και πώς να γινόταν αλλιώς όταν σε αυτή την Ευρώπη που ξέρουμε «επενδύουν» στα ένστικτα φτωχοποιημένων λαϊκών μαζών και «υποδαυλίζουν» την ανασφάλεια μικροαστικών στρωμάτων, με  αποφάσεις παίρνονται έξω απ’ τα σύνορα, όπου οι νόμοι μας στέλνονται με e-mail.

Η δημοκρατία έχει αφανιστεί από τ’ ανεξέλεγκτα λόμπυ, τις παραβιάσεις του κοινοτικού δικαίου και τον φόβο από τα δημοψηφίσματα. Δημιούργησαν μια Γηραιά Ήπειρο εθνικιστική, με καλπάζοντα ρατσισμό, με κλειστά σύνορα, οικονομική ύφεση και κοινωνικές αναταραχές!

Αυτή η Ευρώπη στερείται χαρισματικών ηγετών, με όραμα αισιοδοξίας. Σε αυτό το γεωπολιτικό περιβάλλον, με την αλαζονεία του ευρωπαϊκού κατεστημένου, την εκμηδενισμένη δημοκρατία και το σχεδόν ανεξέλεγκτο όραμα, Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει!!!

Άλλωστε και οι New York Times έγραψαν για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Βρετανία, ότι είναι «μια ιστορική απόφαση που χωρίς αμφιβολία θα αναδιαμορφώσει την θέση του Βρετανικού έθνους, θα ταρακουνήσει την Ήπειρο και θα ρίξει στα βράχια το πολιτικό κατεστημένο σε όλη την Δύση»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50