search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 11:03
MENU CLOSE

Ζωολογικός κήπος Σακραμέντο: Φόρεσαν νάρθηκα σε καμηλοπάρδαλη για να την γιατρέψουν από την αθρίτιδα (Video)

06.07.2016 05:26
Καμηλοπάρδαλη έγινε «έξαλλη» και πήρε στο κυνήγι τουρίστες που τη φωτογράφισαν (Video) - Media

Ονομάζεται Γκούντι και είναι μια καμηλοπάρδαλη στο ζωολογικό κήπο του Σακραμέντο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ονομάζεται Γκούντι και είναι μια καμηλοπάρδαλη στο ζωολογικό κήπο του Σακραμέντο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Γκούντι γεννήθηκε με ένα ελάττωμα στο ένα της πόδι και αργότερα το πρόβλημα αυτό εξελίχθηκε σε αρθρίτιδα, με αποτέλεσμα το ζώο να μην μπορεί να περπατήσει εύκολα και να πονάει.

«Περνούσε περισσότερες μέρες στο κρεβάτι» αναφέρει η Μελίσσα ΜακΚάρτνευ, επικεφαλής για τις καμηλοπαρδάλεις στον ζωολογικό κήπο. «Η αδερφή της δεν έφευγε από το πλάι της και τότε αρχισα να αναρωτιέμαι να όλα είναι καλ΄λα με τη Γκούντι»

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου άρχισαν να ψάχνουν πώς να βοηθήσουν την καμηλοπάρδαλη και έτσι βρήκαν μια εταιρία που κατασκευάζει ειδικά παπούτσια για άλογα. Πλέον η Γκούντι φοράει το ειδικό παπούτσι, έχει γίνει πιο κοινωνική και συνεχίζει την θεραπεία της για την αρθρίτιδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:59