search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:38
MENU CLOSE

Το «πρόσωπο» της ενδο-οικογενειακής βίας (Σκληρές Εικόνες)

06.07.2016 08:16
Το «πρόσωπο» της ενδο-οικογενειακής βίας (Σκληρές Εικόνες) - Media

Ένα σκληρό περιστατικό ενδο-οικογενειακής βίας συνέβη στη Γλασκώβη της Σκωτίας καθώς ένας άνδρας χτύπησε βάναυσα τη μάνα της νεογέννητης κόρης του.

 

Ένα σκληρό περιστατικό ενδο-οικογενειακής βίας συνέβη στη Γλασκώβη της Σκωτίας καθώς ένας άνδρας χτύπησε βάναυσα τη μάνα της νεογέννητης κόρης του.

Η Ashley Gebbie γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι πριν από μόλις τρεις εβδομάδες και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Όλα άλλαξαν όταν ο σύντροφος της άργησε να γυρίσει στο σπίτι και εκείνη την ρώτησε που ήταν. Ο άνδρας έχασε την ψυχραιμία του και τη χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο και όλο το σώμα, προκαλώντας της σοβαρότατα τραύματα.

Η νεογέννητη κόρη της κοιμόταν στο πάρκο της ακριβώς δίπλα στο ζευγάρι την ώρα του καυγά. Η Ashley πήρε στην αγκαλιά της την κόρη της και μόνο τότε σταμάτησε ο σύντροφος της να την χτυπάει.

Ο Alan Crozier, ο σύντροφος της Ashley, συνελήφθη και αναμένεται να δικαστεί σύντομα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, φέρεται να πάσχει από διπολική διαταραχή αλλά δεν έχει πάρει τα φάρμακα του εδώ και δυο χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50