search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:53
MENU CLOSE

Βουλή: Εκδότες και καναλάρχες καλεί η Εξεταστική

14.07.2016 09:51
Βουλή: Εκδότες και καναλάρχες καλεί η Εξεταστική - Media

 

Εκδότες εφημερίδων και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών καναλιών πρότεινε να κληθούν στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά τα “θαλασσοδάνεια” σε ΜΜΕ και κόμματα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας πρότεινε, ειδικότερα, να κληθούν στην εξεταστική οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Ψυχάρης, Κυριακού, Αναστασιάδης, Βαρδινογιάννης, Κοντομηνάς, Κουρτάκης. 

Στην πρόταση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίθηκαν θετικά οι βουλευτές της αντιπολίτευσης ενώ από την πλευρά του ο “γαλάζιος” βουλευτής Κώστας Τζαβάρας ζήτησε να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή διευθυντικό στέλεχος της εφημερίδας “Αυγή”. 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα καταθέτει στην Εξεταστική Επιτροπή ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής οι τρεις τελευταίοι διοικητές της πρώην Αγροτικής Τράπεζας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:53