search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:31
MENU CLOSE

Πιλότος ακινητοποιεί μεθυσμένο επιβάτη: Δεν θα ακουμπάς τους αεροσυνοδούς μου! (Video)

02.08.2016 15:46
Αεροπορικές: Εκατόμβη απολύσεων σε American και United Airlines - Συνολικά 32.000 εργαζόμενοι στο δρόμο - Media
 
Την κατάσταση στα… χέρια του πήρε πιλότος της American Airlines, όταν επιβάτης, εμφανώς μεθυσμένος, συμπεριφέρθηκε βίαια στο πλήρωμα του αεροσκάφους που πραγματοποίησε πτήση από το Λέξινγκτον στη Σάρλοτ.
 
Ο δράστης της επίθεσης εναντίον του πληρώματος του αεροσκάφους, ο οποίος συνελήφθη, απείλησε ότι θα σπάσει το σαγόνι του πιλότου και έσπρωξε βίαια άνδρα φροντιστή, προτού ο πιλότος τον ρίξει στο πάτωμα του αεροπλάνου και τον ακινητοποιήσει, φωνάζοντάς του «δεν θα απλώνεις χέρι στον φροντιστή μου».
 
Το περιστατικό συνέβη αμέσως μετά την προσγείωση, όταν ο δράστης άρχισε να φωνάζει «άντε, πάμε» κι ενώ το αεροσκάφος ακόμα τροχοδρομούσε. Μια αεροσυνοδός τον πλησίασε και του ζήτησε να καθίσει στη θέση του και να περιμένει να σταματήσει το σκάφος, ωστόσο αυτός αρνήθηκε και σηκώθηκε από τη θέση του.
 
Όταν τελικά το σκάφος σταμάτησε, ο πιλότος βγήκε από την καμπίνα του και ζήτησε από το δράστη να καθίσει κάτω. Τότε ο δράστης έσπρωξε τον φροντιστή και ο πιλότος πήρε την κατάσταση στα χέρια του, ακινητοποιώντας τον. Περίπου 20 λεπτά αργότερα, τον παρέλαβε η αστυνομία, η οποία σχημάτισε δικογραφία εναντίον του και ήδη του έχει απαγορευτεί να χρησιμοποιεί εμπορικές πτήσεις.
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:26