search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:46
MENU CLOSE

Αν τα βλέμματα σκότωναν: Ο Φελπς «αγριοκοιτάζει» αντίπαλό του (Photo)

09.08.2016 14:10
Αν τα βλέμματα σκότωναν: Ο Φελπς «αγριοκοιτάζει» αντίπαλό του (Photo) - Media
 
Αθλητισμός χωρίς αντιπαλότητες και «φέουδα» είναι σαν ανάλατο φαγητό: καλό το ποδόσφαιρο, αλλά χωρίς τα ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα ή Σέλτικ-Ρέιντζερς ή Μπόκα Τζούνιορος-Ρίβερ Πλέιτ δεν θα είχε τη… γεύση που έχει.
 
Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Νοτιοαφρικανός κολυμβητής Τσαντ Λε Κλος νίκησε τον Μάικλ Φελπς στον τελικό των 200 μ. πεταλούδας για πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου, δημιουργώντας άλλη μια ιστορία αντιπαλότητας.
 
Χθες, λίγο πριν τα ημιτελικά των 200 μ. πεταλούδας οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι βρέθηκαν να αναμένουν τον αγώνα στον ίδιο χώρο. Ο Λε Κλος επιχείρησε να παίξει ψυχολογικά παιχνίδια με τον Φελπς, κάνοντας αστεία και αποπνέοντας αισιοδοξία.
 
Και ο Φελπς αντέδρασε έτσι:
Το… φονικό βλέμμα μεταφέρθηκε και στην πισίνα, όπου ο Φελπς αγνόησε τα πάντα και ήρθε δεύτερος, με τρίτο τον Λε Κλος και μετά τον αγώνα δήλωσε ότι δεν σκεφτόταν τίποτα για τον αντίπαλό του.
 
Το πόσο πιστευτός έγινε είναι εμφανές από ένα δείγμα του τι ακολούθησε στο Twitter:
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:40