search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 04:30
MENU CLOSE

«Σκνίπα» από το μεθύσι αντίπαλος του Πετρούνια – Αποκλείστηκε από την ολλανδική αποστολή

09.08.2016 15:03
Βαν Μόρισον: Κατακεραυνώνει τη βρετανική κυβέρνηση για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού -  «Παίρνει την ελευθερία μας» - Media

 

Οι κανονισμοί που πρέπει να ακολουθούν οι αθλητές της ολλανδικής ομάδας είναι πολύ αυστηροί. Ο αντίπαλος του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους Γιούρι φαν Γκέλντερ δεν τους τήρησε και έτσι ο επικεφαλής της ολλανδικής αποστολής, αποφάσισε να τον θέσει εκτός αγώνων.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός αθλητής έφυγε το βράδυ του Σαββάτου (6/8) από το Ολυμπιακό Χωριό και πέρασε τη νύχτα του με πολύ κέφι και αλκοόλ, προτού επιστρέψει τις πρώτες πρωινές ώρες στο δωμάτιο του. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες κάπου εκεί τελείωσαν για τον 33χρονο αθλητή της ενόργανης γυμναστικής, ο οποίος είχε πάρει την πρόκριση για τον τελικό στο αγώνισμα των κρίκων ως όγδοος!

Βλέπετε, οι Ολλανδοί δεν επιτρέπουν στους αθλητές τους να φεύγουν από το Ολυμπιακό Χωριό και φυσικά το αλκοόλ απαγορεύεται (όχι μόνο από τους Ολλανδούς). Επιπλέον το γεγονός πως όσοι αθλητές ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην Ολυμπιακή διοργάνωση δεν μπορούν να παραμένουν δίπλα στην ομάδα, ώστε να μην αποσυντονίζουν τους υπόλοιπους αθλητές, δείχνει την αυστηρότητα των Ολλανδών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02