search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:57
MENU CLOSE

Έπαιζε Pokemon Go και δεν είδε την… λίμνη (Video)

12.08.2016 08:51
Έπαιζε Pokemon Go και δεν είδε την... λίμνη (Video)  - Media

Ένας άντρας που περπατούσε κοντά σε μια μικρή λίμνη στην πρωτεύουσα του Περού, Λίμα, έπεσε στο νερό καθώς έπαιζε Pokemon Go. To περιστατικό απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο χρήστης, αφηρημένος στην οθόνη του κινητού του, κινείται προς την λίμνη. Ξαφνικά, σκοντάφτει στην άκρη της λίμνης και πέφτει μέσα. Φύλακες του πάρκου, οι οποίοι βρισκόταν εκεί, είδαν το περιστατικό και του παρείχαν αμέσως την απαραίτητη βοήθεια.

Ένα από τους φύλακες έπεσε στο νερό και με την βοήθεια του συναδέλφου του και ενός περαστικού, έσωσαν τον άντρα, που δεν υπέφερε από τραυματισμούς.

Αφού βγήκε από το νερό, μετά από ερωτήσεις των φυλάκων, ο άντρας που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος τους είπε ότι δεν είδε την λίμνη γιατί ήταν αφηρημένος παίζοντας Pokemon Go, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του δημαρχείου του Σαν Ισίδρο στην εφημερίδα El Comercio. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50