search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:42
MENU CLOSE

Αγία Νάπα: Έκοψαν το λαιμό Βρετανού τουρίστα

14.08.2016 15:21
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Αγία Νάπα: «Γάζωσαν» κατάστημα, τραυμάτισαν τέσσερις θαμώνες - Media

 

Άγριο έγκλημα με έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματία σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο, στην Αγία Νάπα της Κύπρου, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δύο άνδρες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε δύο 22χρονους Βρετανούς, στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου κοντά στην πλατεία της Αγίας Νάπας, κι αφού ήρθαν στα χέρια μαζί τους, τράβηξαν μαχαίρια, για να τραυματίσουν τελικά τον έναν στο λαιμό και τον άλλον σοβαρά στην πλάτη.  

Ο νεαρός Βρετανός, που τραυματίστηκε στο λαιμό, υπέκυψε τα τραύματά του, ενώ ο φίλος του εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς ωστόσο η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο. 

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας στην περιοχή, Γιώργος Οικονόμου, ανέφερε πως κανένα από τα στοιχεία των ερευνών δεν παραπέμπει σε τρομοκρατική ενέργεια και πρόσθεσε πως -σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών- οι δύο δράστες, νεαρής ηλικίας, οι οποίοι διέφυγαν τρέχοντας και αναζητούνται, είναι ξένοι υπήκοοι. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07