search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 13:26
MENU CLOSE

Την πρόκριση στο τσεπάκι του ο ΠΑΟΚ – Εντυπωσιακό διπλό 0-3 με τη Ντιναμό Τιφλίδας

18.08.2016 17:53
Την πρόκριση στο τσεπάκι του ο ΠΑΟΚ - Εντυπωσιακό διπλό 0-3 με τη Ντιναμό Τιφλίδας  - Media

Μεγάλο διπλό για τον ΠΑΟΚ που εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση σε όμιλο του Europa League, μετά το 0-3 επί της Ντιναμό Τιφλίδας. Λέο Μάτος, Κρέσπο και Φακούντο Περέιρα οι σκόρερ!

Στο 20′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Ροντρίγκες εκτέλεσε από δεξιά, ο Λέο Μάτος πετάχτηκε και με κεφαλιά-ψαράκι νίκησε τον Σκρίμπε, ανοίγοντας το σκορ. Ο Κρέσπο στο 71′ κλείδωσε τη νίκη με σουτ από τη μικρή περιοχή, για να κλείσει το σκορ ο Φακούντο Περέιρα στη δεύτερη επαφή του με τη μπάλα με κεφαλιά-ψαράκι και να κάνει το 3-0.

Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε, με τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς να μετατρέπουν τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Ντιναμό Τιφλίδας (Γιουράι Γιάμπαρεκ): Σκρίμπε, Λομπζάνιτζε (58’ Τεβτσάτζε ), Ρενέ Σάντος, Αμισουλασβίλι, Κελίτζε, Παρουνασβίλι, Τσιντσάτζε (70’ Μίκελ Αλβάρο), Τζιγκάουρι, Κιτεϊσβίλι, Τσαντουρισβίλι, Παπουνασβίλι (63’ Ντβαλισβίλι).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ (68’ Μπίσεσβαρ), Χαρίσης (46’ Κάνιας), Τζάλμα Κάμπος (81’ Φακούντο Περέιρα), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 13:22