search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 14:10
MENU CLOSE

Ο επικός τρόπος παραλαβής των Ολυμπιακών Αγώνων από την Ιαπωνία (Video)

22.08.2016 09:29
Ο επικός τρόπος παραλαβής των Ολυμπιακών Αγώνων από την Ιαπωνία (Video) - Media

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ανήκουν πλέον στην ιστορία και όπως συνηθίζεται στις τελευταίες διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης υπάρχει ένα μικρό αφιέρωμα στην επόμενη χώρα και πόλη που θα διοργανώση τους Ολυμπιακούς Αγώνες.  Στην τελετή λήξης των Αγώνων του Ρίο ήταν η σειρά της Ιαπωνίας να δώσει μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε σε τέσσερα χρόνια στη διοργάνωση στο Τόκιο.

Η χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου», των άνιμε και των μάνγκα δεν θα μπορούσε να αναλάβει με συμβατικό τρόπο την διοργάνωση των Αγώνων. Έτσι, λοιπόν, ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε εμφανίστηκε στην τελετή ως… Super Mario.  

Ο Άμπε «μεταφέρθηκε» στο Μαρακανά μέσω ενός πράσινου σωλήνα τεχνολογίας, ο οποίος υποτίθεται ότι τον μετέφερε σε ελάχιστα λεπτά από το Τόκιο στο Ρίο για να φτάσει στην ώρα του. 


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 14:10