search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 12:56
MENU CLOSE

Η H&M ανοίγει κι άλλα καταστήματα στην Ελλάδα

29.08.2016 09:52
Η H&M ανοίγει κι άλλα καταστήματα στην Ελλάδα - Media

 

Με νέα καταστήματα διευρύνει το δίκτυό της στην Ελλάδα η εταιρεία H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ.

Την περασμένη Παρασκευή 26 Αυγούστου, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματός της στη Βέροια στην οδό Μητροπόλεως 53. Το νέο τριόροφο H&M κατάστημα των 1.200 τ.μ. προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα.

Η Η&Μ Ελλάδος, θυγατρική της Η&Μ Group, ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα.

Η Η&Μ απαριθμεί 35 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδο και Χανιά.

«Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τη θερμή υποδοχή του κόσμου της Βέροιας που βρέθηκε στα εγκαίνια για να γιορτάσει μαζί μας την άφιξη του πρώτου καταστήματος Η&Μ στην πόλη. Στόχος μας είναι να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελάτων μας προσφέροντας τους μια απόλυτη αγοραστική εμπειρία. Βασικός παράγοντας της επιτυχίας μας, οι άνθρωποί μας που μοιράζονται το πάθος μας για μόδα και δουλειά, με αειφόρο τρόπο» ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις της η Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.

 

   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 12:49