search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:35
MENU CLOSE

Ενεργοποίησε το φοιτητικό πακέτο F2G χωρίς να περιμένεις το πάσο σου

05.09.2016 10:47
Ενεργοποίησε το φοιτητικό πακέτο F2G χωρίς να περιμένεις το πάσο σου - Media

 

 

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η WIND επιβραβεύει έμπρακτα τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων παρέχοντας τους την δυνατότητα ν’ αποκτήσουν το φοιτητικό πακέτο F2G, πριν ακόμα εγγραφούν στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που θα φοιτήσουν, ώστε να απολαμβάνουν από τώρα ξέγνοιαστη επικοινωνία και πλοήγηση στο διαδίκτυο με το 4G Δίκτυο της WIND.

Το μοναδικό φοιτητικό πακέτο F2G  προσφέρει 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 1,5GB, μόνο με 8,57€ και ενεργοποιείται με μια απλή αποστολή SMS από κινητό.

Καθώς για την απόκτηση του πακέτου δεν απαιτείται το φοιτητικό πάσο, το μόνο που χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι το Ατομικό Δελτίο Επιτυχίας από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας http://results.it.minedu.gov.gr/ και την αστυνομική ταυτότητα τους σε ένα κατάστημα WIND ή Public.

Δυνατότητα ενεργοποίησης του πακέτου προσφέρεται και στους υφιστάμενους φοιτητές με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ή με το φοιτητικό πάσο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:35