search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:23
MENU CLOSE

«Έφυγε» ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κλαυδιανός

09.09.2016 10:49
«Έφυγε» ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κλαυδιανός - Media

 

Έφυγε  το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο πρώην Βουλευτής Ζακύνθου του ΠαΣοΚ Γιώργος Κλαυδιανός ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στην Αθήνα. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν  από την επάρατη νόσο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο θανατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

Ο αείμνηστος Γιώργος Κλαυδιανός είχε εκλεγεί Βουλευτής Ζακύνθου με το ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου 1981, ενώ επανεξελέγει και στις 8 Απριλίου 1990 μετά από προσφυγή στο Εκλογοδικείο κατά του συνυποψήφιού του Δημήτρη Παλαιοθόδωρου. Επίσης, υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου με το ΠΑΣΟΚ το 1986, ενώ επι σειρά ετών διετέλεσε και Πρόεδρος στον ΟΛΠ.

Υπήρξε σύζυγος της εκπαιδευτικού Άννας κλαυδιανού και πατέρας της Μαρίας Κλαυδιανού η οποία ακολουθώντας τα χνάρια του υπήρξε υποψήφια του Κινήματος στη Ζάκυνθο, όπου κατέλαβε την Βουλευτική έδρα μετα την παραίτηση του Δημήτρη Βαρβαρίγου, και ο Γιάννης Κλαυδιανός που ασχολείται με Οικονομικές και Χρηματοπιστωτικές Επιστήμες.

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5 το απογευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιολιτίου.
 

 

 

Πηγή: imerazante.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50