search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:53
MENU CLOSE

Λέρος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που απειλούσε το hot spot (Video)

18.09.2016 07:28
Λέρος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που απειλούσε το hot spot (Video) - Media

 

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά, που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου, σε δύσβατο σημείο, στην περιοχή των Λεπίδων Λέρου, και απειλούσε τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και εγκαταστάσεις στις οποίες στεγάζονται ασθενείς του Κρατικού Θερ. Λέρου.

Σύμφωνα με το lerosnews.gr στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος αγήματα του Ναυτικού, προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Λέρου, υπάλληλοι του Θεραπευτηρίου και αρκετοί πολίτες, αλλά και ενάερια μέσα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο δήμαρχος Λέρου,  Μιχ. Κόλια, έκανε λόγο για μαρτυρίες αυτοπτών που κάνουν λόγο για εμπρησμό.

 

Στο σημείο παραμένει πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, που έφτασε στη Λέρο το βράδυ, καθώς και άγημα του Πολεμικού Ναυτικού για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης. 

Ένταση στο hot spot

Εντωμεταξύ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, υπάλληλοι του Κρατικού Θερ. Λέρου έκαναν λόγο για επεισόδια μεταξύ των μεταναστών – προσφύγων που βρίσκονται στο χώρο των εγκαταστάσεων της Πρώτης Υποδοχής (Hotspot Λεπίδων).

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:48