search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:37
MENU CLOSE

Η αστυνομία τον σταμάτησε για έλεγχο. Δείτε πώς αντέδρασε! (Video)

12.10.2016 17:12
Κορωνοϊός-Κίνα: Δύο πόλεις κοντά στο Πεκίνο τίθενται σε καραντίνα  - Media

 

Τα αστυνομικά μπλόκα δεν αρέσουν σε κανέναν οδηγό: σημαίνουν καθυστέρηση, σημαίνουν ερωτήσεις, σημαίνουν -ενδεχομένως- μπλεξίματα με το νόμο.

Ωστόσο, η μέθοδος που επέλεξε ένας οδηγός στην Κίνα για να αποφύγει τον έλεγχο από αστυνομικό, ξεπερνά κάθε όριο.

Ενώ δείχνει έτοιμος να σταματήσει σε μπλόκο της αστυνομίας και ένα όργανο της τάξης στέκεται μπροστά στο αυτοκίνητο, ο οδηγός αρχίζει να κινεί και πάλι το όχημά του.

Σαν σε σκηνή από κινηματογραφική ταινία, ο αστυνομικός αρπάζεται από τον υαλοκαθαριστήρα και προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στο καπό του οχήματος, ενώ ο οδηγός αρχίζει να επιταχύνει.

Η κάμερα που κατέγραψε το περιστατικό (ήταν μέσα στο όχημα) δείχνει την ταχύτητα να αυξάνει διαρκώς και να φθάνει σε κάποιο σημείο και τα 94 χιλιόμετρα την ώρα!

 

Τελικά μετά από δύο χιλιόμετρα, ο οδηγός αποφάσισε να σταματήσει και κάπως έτσι τελείωσε το μαρτύριο του αστυνομικού-κασκαντέρ, ο οποίος βγήκε από την περιπέτεια μωλωπισμένος αλλά… ολόκληρος.

Όσο για τον οδηγό, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και ότι τον συνέλαβε, μαζί με άλλο ένα άτομο. Σίγουρα, στο κρατητήριο το μεθύσι θα του πέρασε γρήγορα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:32