search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:12
MENU CLOSE

Ποδοσφαιριστής ανεβαίνει στην εξέδρα και κλωτσάει στο πρόσωπο οπαδό (Video)

31.10.2016 07:18
Ποδοσφαιριστής ανεβαίνει στην εξέδρα και κλωτσάει στο πρόσωπο οπαδό (Video) - Media

 

Την αρνητική δόξα του Ερίκ Καντονά ζήλεψε ένας ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή. Ο Sebastian Pol αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, πήδηξε στην εξέδρα και κλώτσησε στο πρόσωπο οπαδό της αντίπαλης ομάδας, επειδή όπως είπε τον είχε προσβάλει. Το ίδιο είχε κάνει και ο σπουδαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής τον Ιανουάριο του 1995 όταν ως παίχτης της Manchester United έκανε μία λαβή Kung-fu σε οπαδό της Crystal Palace  με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με οχτάμηνο αποκλεισμό.

Ο Αργεντίνος εκτός από τον πολύμηνο αποκλεισμό που αναμένεται να του επιβληθεί, είναι αντιμέτωπος και με ποινική δίωξη. Οι κάμερες του γηπέδου δείχνουν καθαρά τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Χιλής, να χτυπάει τον οπαδό μετά την ήττα της ομάδας του με 4-1. Επίσης βίντεο δείχνει τον ποδοσφαιριστή να συνοδεύεται από αστυνομικούς την ώρα που βγαίνει από το γήπεδο.

 

Ο οπαδός Cristobal Aztorquiza, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση είπε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του παίχτη. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 2 έτη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:12