search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:59
MENU CLOSE

«Σύγκρουση τιτάνων» απόψε στην Euroleague: Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

03.11.2016 11:15
«Σύγκρουση τιτάνων» απόψε στην Euroleague: Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας   - Media

 

Μνήμες Κωνσταντινούπολης επιδιώκει να αναβιώσει απόψε το βράδυ (21:00) ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η νίκη επί της Μπασκόνια εκτόξευσε την ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η ομάδα μπορεί να μην ικανοποίησε αμυντικά όμως επιθετικά πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι, έχοντας εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας από τη γραμμή του τριπόντου.

Η ΤΣΣΚΑ από την πλευρά της δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ούνικς Καζάν και τώρα δίνει ένα πολύ δυνατό τεστ σε μια από τις πιο σκληρές έδρες της διοργάνωσης. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα σε αντίθεση με τον Σφαιρόπουλο, ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει τη συμμετοχή του Γκριν.

Το παιχνίδι θα μεταδώσει η ERT1και  η ERTHD

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:59