search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:38
MENU CLOSE

Επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο (Photos)

07.11.2016 14:57
Επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο (Photos) - Media

 

Στην κυκλοφορία δόθηκε η οδός Πατησίων που είχε κλείσει το μεσημέρι, λόγω των επεισοδίων που έγιναν έξω από το Πολυτεχνείο μετά την ολοκλήρωση του μαθητικού συλλαλητηρίου.

Συγκεκριμένα, νεαρά άτομα, αφού έκαψαν κάδους απορριμμάτων, ξήλωσαν πινακίδες και έσπασαν φανάρια, άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα σε διμοιρίες των ΜΑΤ, μόλις εμφανίστηκαν στην περιοχή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να απωθήσουν τα συγκεκριμένα άτομα, ενώ η περιοχή θύμιζε «πεδίο μάχης».

ΝΔ: Ανοχή της Κυβέρνησης στη βία και την ανομία

«Τα όσα διαδραματίζονται, με πρωταγωνιστές τους “γνωστούς – αγνώστους” έξω από το Πολυτεχνείο, αποκαλύπτουν την ανοχή της Κυβέρνησης στη βία και την ανομία» γράφει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Ο κατ’ ευφημισμό Υπουργός Προστασίας του Πολίτη οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του πριν είναι αργά. Ο σεβασμός των νόμων – άμεση προτεραιότητα για την αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας – δεν μπορεί να περιφρονείται από κανέναν». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:37