search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:15
MENU CLOSE

Έξαλλοι οι Βρετανοί με την αλλαγή της… Toblerone (Photos)

08.11.2016 09:08
Θα τρελαθούμε τελείως: Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά είναι έξαλλη με την Toblerone - Media

 

Έξαλλοι είναι οι  Βρετανοί λάτρεις της σοκολάτας Toblerone λόγω της αλλαγής στο σχήμα της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία παραγωγής της σοκολάτας αύξησε το κενό μεταξύ των κορυφών για να μειώσει το βάρος στις σοκολάτες των 400 και 170 γραμμαρίων.

Ορισμένοι καταναλωτές περιέγραψαν την κίνηση ως «λάθος απόφαση» και είπαν πως τα μεγαλύτερα κενά δείχνουν «ηλίθια». Από την πλευρά της, η εταιρεία δήλωσε πως η κίνηση αυτή έγινε λόγω της αύξησης του κόστους των συστατικών και πως θα έπρεπε είτε να αλλάξει το σχήμα, είτε να αυξήσει την τιμή της σοκολάτας.

Τώρα οι Βρετανοί έχουν κατακλύσει το Twitter με τα σχόλιά τους, με το εν λόγω hastag να έχει μέχρι στιγμής περισσότερα από 2.000 tweets. Από τα σχόλια των χρηστών δεν λείπουν οι αναφορές στις αμερικανικές εκλογές αλλά και στο… Brexit.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08