search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:36
MENU CLOSE

Δάκρυα και θλίψη στο στρατόπεδο της Κλίντον – «Δεν περίμενα ότι υπάρχει τόσο μίσος στη χώρα»

09.11.2016 05:25
Δάκρυα και θλίψη στο στρατόπεδο της Κλίντον - «Δεν περίμενα ότι υπάρχει τόσο μίσος στη χώρα» - Media

 

 

Ένα ζευγάρι αγκαλιασμένο έχει ξεσπάσει σε κλάματα έξω από το κέντρο της Νέας Υόρκης όπου αναμενόταν να γίνει το πάρτι για τη νίκη της υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

Η ατμόσφαιρα στο εκλογικό κέντρο της Κλίντον από νωρίς δεν θύμιζε σε τίποτα πάρτι. Μία ακόμη γυναίκα κλαίει και ένας άνδρας προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο άνδρας που έδωσε μόνο το μικρό του όνομα, Theo, χαρακτήρισε το κλίμα τρομακτικό και προβληματικό. «Δεν μπορούσες να φανταστείς ότι υπάρχει τόσο μίσος σε αυτή την χώρα αλλά υπάρχει» είπε.

Το μήνυμα της Κλίντον

Μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter έκανε η Χίλαρι Κλίντον, με την οποία ευχαριστεί τους συνεργάτες της.

«Αυτή η ομάδα έχει κάνει τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είναι υπερήφανη. Ο,τι κι αν γίνει απόψε, σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών παρακολουθεί τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών με την οικογένειά της, σε σουίτα του ξενοδοχείου Peninsula στο Μανχάταν. Μαζί της είναι ο Μπιλ Κλίντον, η κόρη τους Τσέλσι με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της. Νωρίτερα, σύμφωνα με το CNN, η Χίλαρι Κλίντον ετοίμασε την ομιλία που θα εκφωνήσει αργότερα, μαζί με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:35