search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:23
MENU CLOSE

Ο Τραμπ δεν σκοπεύει να μείνει στον Λευκό Οίκο!

14.11.2016 19:40
Ο Τραμπ δεν σκοπεύει να μείνει στον Λευκό Οίκο! - Media

 

Σοκ στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ προκαλούν πληροφορίες ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της χώρας Ντόναλντ Τραμπ, δεν προτίθεται να μείνει στον Λευκό Οίκο, αλλά θα συνεχίσει να κατοικεί στο υπερπολυτελές διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας ήδη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας είχε την τάση να επιστρέφει συχνά-πυκνά στο κόστους 100 εκατομμυρίων διαμέρισμά του στον πύργο που φέρει το όνομά του στο Μανχάταν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμβουλοί του προσπαθούν να τον πείσουν ότι πλέον, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, η ζωή του πρέπει να αλλάξει, ενώ μέλη της NSA χαρακτηρίζουν ως “εφιάλτη” την φύλαξή στο στο Trump Tower.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευκός Οίκος αποτελεί την κατοικία του προέδρου των ΗΠΑ για τη διάρκεια της θητείας του από το 1800, επί προεδρίας του Τζον Άνταμς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13