search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:54
MENU CLOSE

Σκίουρος… έστειλε στο νοσοκομείο δημοτικό σύμβουλο που κατηγορούσε το είδος του (Photos)

25.11.2016 10:11
Τι άλλο μας περιμένει μέχρι να βγει το 2020: «Αιμοβόροι» σκίουροι τρομοκρατούν γειτονιά και επιτίθενται σε πολίτες (Video) - Media

 

Διαφορετικά σχόλια από τα αναμενόμενα έχει αποσπάσει  η είδηση πως στο Σικάγο ένας δημοτικός σύμβουλος της περιοχής τραυματίστηκε σε ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του.

Ο Άλντερμαν Χάουαρντ Μπρούκινς συγκρούστηκε με…. έναν σκίουρο όσο οδηγούσε το ποδήλατό του.  Μάλιστα, λίγες εβδομάδες πριν, ο πολιτικός είχε παραπονεθεί στο δημοτικό συμβούλιο πως η πόλη μαστίζεται από «επιθετικούς σκίουρους» οι οποίοι δημιουργούν «χάος στους δρόμους της πόλης» και κάτι πρέπει να γίνει για τα «επικίνδυνα τρωκτικά».

Αρκετοί ήταν εκείνοι που του ευχήθηκαν περαστικά, καθότι τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση του, ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευτούν να υποστηρίξουν πως οι σκίουροι… παίρνουν εκδίκηση

«Η βία στο Σικάγο είναι ανεξέλεγκτη» και « Σκίουροι καμικάζι… είναι το τέλος του κόσμου» είναι ορισμένα μόνο από τα αστεία που άκουσε ο Μπρούκινς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50