search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:37
MENU CLOSE

Χωρίσατε και σας λείπει; Μη χάνετε τις ελπίδες σας, λένε οι έρευνες!

25.11.2016 16:47
Απόφαση σταθμός για χωρισμένους: Ο άνδρας θα πληρώσει αποζημίωση στη σύζυγο επειδή εκείνη έκανε τις δουλειές του σπιτιού  - Media
 
Χωρίσατε με τον/την σύντροφό σας; Σας λείπει; Πνίγετε στο ουίσκι τα δικά του/της σημάδια; Θέλετε να εξορκίσετε τις μνήμες; Πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν ότι μάλλον δεν χρειάζονται όλα αυτά.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Independent, μελέτη στη Βρετανία έδειξαν ότι ένα στα δύο ζευγάρια που χωρίζουν (54%), τα ξαναβρίσκει και μάλιστα μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.
 
Η ίδια έρευνα αποκάλυψε ότι τα ίδια ζευγάρια έχουν χωρίσει και τα ξαναβρεί περισσότερες από δύο φορές, υποθέτοντας ότι αρχικά επιδιώκουν να… εξερευνήσουν κι άλλες δυνατότητες, αλλά στη συνέχεια επιστρέφουν στα… πάτρια εδάφη.
 
Επίσης το 25% δεν ανακοινώνει καν το χωρισμό του, θεωρώντας ότι αργά ή γρήγορα θα τα ξαναβρεί με το ταίρι του, ενώ όσον αφορά στους τρόπους αντιμετώπισης του χωρισμού, το 39% προτιμά να βρίσκεται με φίλους, το 33% το… ρίχνει στο ποτό (το ουίσκι και τα σημάδια που γράψαμε στην αρχή…) και το 30% επισκέπτεται ψυχολόγο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:34