search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:17
MENU CLOSE

Για τον… Ερνέστο ρώτησε ο Ραούλ Κάστρο τον Τσίπρα

30.11.2016 16:55
Για τον... Ερνέστο ρώτησε ο Ραούλ Κάστρο τον Τσίπρα - Media
 
Το γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του εναγκαλισμού του ηγέτη της Κούβας -και αδελφού του εκλιπόντος Φιντέλ Κάστρο- Ραούλ Κάστρο με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μετά το τέλος του επικήδειου που εκφώνησε ο κ. Τσίπρας στην Αβάνα.
 
Οι δύο άνδρες, εκτός από την τελετή, είχαν και κατ’ ιδίαν συνάντηση στην Αβάνα, στο πλαίσιο της εκεί παρουσίας του κ. Τσίπρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, η ατζέντα της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από την επικείμενη συμφωνία Ε.Ε.-Κούβας και το ρόλο που η Ελλάδα μπορεί να παίξει στο «άνοιγμα» της νησιωτικής χώρας στην Ευρώπη.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ραούλ Κάστρο και ο Αλέξης Τσίπρας μίλησαν και για πιο προσωπικά ζητήματα, με τον ηγέτη της Κούβας να ρωτά τον Έλληνα πρωθυπουργό «τι κάνει ο μικρός γιος σας, ο Ερνέστο (σ.σ. Ορφέας Ερνέστος);», καθώς το δεύτερο όνομα του παιδιού δόθηκε προς τιμή του μεγάλου επαναστάτη Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04