search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:11
MENU CLOSE

«Μου κάψανε το παιδί μου»: Σπαράζει καρδιές η μάνα της άτυχης κοπέλας που σκοτώθηκε στα Everest!

03.12.2016 17:24
Μητέρα 12χρονης στη Μάνη: Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον παπά – Του είχα εμπιστοσύνη - Media

 

Την ώρα που οι έρευνες για την τραγωδία στο «Everest» στην πλατεία Βικτωρίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, η μητέρα της Βασιλικής Παραστατίδου, της άτυχης λογίστριας που σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της, ραγίζει καρδιές με τα λόγια της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η μητέρα της Βασιλικής μην μπορώντας να πιστέψει τη συμφορά που βρήκε την οικογένεια της, δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο για να δικαιωθεί η κόρη της:

«Γονιός να μην το νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ. Μου κάψανε το παιδί μου. Το παιδί μου δεν ήταν να πάει στη δουλειά και της είπαν να πάει επειγόντως και πήγε στην Πλατεία Βικτωρίας», λέει. 

«Το δικό μου παιδί ήταν μέσα και δεν του χτύπησε κανένας. Και κάηκε το παιδί μου! Θα φτάσω μέχρι τον Άρειο Πάγο αν δεν δικαιώσουν τον θάνατο του παιδιού μου. Κι εγώ δεν ξέρω πού θα φτάσω!», επισημαίνει. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58