search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:23
MENU CLOSE

Εκνευρισμός και ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου on air (Video)

09.12.2016 11:22
Έξαλλη η Καινούργιου με θέμα της εκπομπής της: «Βγάλτε το αμέσως, δε το θέλω» (Video) - Media

 

Σε αναμμένα κάρβουνα η Κατερίνα Καινούργιου για τα θέματα που δεν κατάφεραν να παίξουν στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, από την πρεμιέρα της παράστασης Mama Mia. Ο λόγος όπως αποκαλύφθηκε ήταν πως το αρχείο έφτασε στις 7 το πρωί και ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος τους.

«Θα πάμε και σε μαγειρική, μάλιστα… Να πάμε και σε μαγειρική. Θέμη, γιατί δεν έχουμε το Mama Mia; Δεν έχουμε φορτώσει το υλικό ακόμα, διότι το αρχείο ήρθε στις 7 το πρωί. Μάλιστα. Κρίμα γιατί ήταν ό,τι ωραιότερο έχω δει. Κρίμα γιατί θα το παίζουν όλα τα κανάλια. Δεν έρχεσαι να μαγειρέψεις εσύ; Γιατί εγώ κάνω ό,τι μπορώ» παραπονέθηκε η παρουσιάστρια στον αρχισυντάκτη της, καθώς περπατούσε με νεύρο προς την κουζίνα, όπου όταν έφτασε δεν μπορούσε να κρύψει τα νεύρα της χτυπώντας το χέρι της στον πάγκο.

Είδε και απόειδε η παρουσιάστρια και στην συνέχεια της εκπομπής ξεκίνησε να λέει μόνη της τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Mamma Mia…

Δείτε τον εκνευρισμό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:23