search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:44
MENU CLOSE

Αποκάλυψη: Τα άγνωστα φετιχιστικά πάρτυ των διάσημων του Χόλιγουντ

19.12.2016 11:01
Πάτρα: Το .. ροζ μήνυμα της διαχειρίστριας που έγινε viral (Photo) - Media

 

Η Mistress Scarlett, κατά κόσμον Jenny Nordbak, είναι μια από τις πιο γνωστές dominatrix στην Καλιφόρνια και αποτελεί μια μόνιμη επιλογή όλων των διασημοτήτων που θέλουν να «παίξουν» στον ελεύθερο τους χρόνο.

Όπως αποκαλύπτει στην Page Six, αρκετοί από τους πιο διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, από ηθοποιούς μέχρι παραγωγούς και σεναριογράφους, έχουν ζητήσει τις υπηρεσίες της.

Για έναν ηθοποιό, για τον οποίο η ίδια αναφέρει πως είναι πανέμορφος και αποτελεί φαντασίωση εκατομμυρίων γυναικών αλλά και μερικών ανδρών, είπε πως της ζήτησε να του βάλει λουρί σε ένα σκουλαρίκι το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετικά επίμαχο σημείο.

Αξιοσημείωτη επίσης, για την ίδια, ήταν και η επίσκεψη ενός πασίγνωστου σεναριογράφου. Αυτό που όπως δήλωσε την «εξίταρε» ήταν τα υπερβολικά καλοσχεδιασμένα σενάρια που είχε φτιάξει, καθώς κάθε φορά που βρισκόταν μαζί του ένιωθε ότι έπαιζε σε σκηνή ακριβής παραγωγής.

Τις αποκαλύψεις αυτές τις έκανε για να προωθήσει τα απομνημονεύματα της, τα οποία θα κυκλοφορήσουν υπό τον τίτλο «Scarlett Letters».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34