search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:44
MENU CLOSE

Τραμπ: Ενισχύω το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ μέχρι «να έρθει ο κόσμος στα συγκαλά του»!

22.12.2016 18:16
Τραμπ: Ενισχύω το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ μέχρι «να έρθει ο κόσμος στα συγκαλά του»! - Media
 
Μετά τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιστρέφει σε ρητορική που θυμίζει επικίνδυνα Ψυχρό Πόλεμο!
 
Ο Τραμπ κάλεσε να επεκταθεί το πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας του ωσότου ο κόσμος «έρθει ξανά στα συγκαλά του», χωρίς να δώσει καμιά άλλη λεπτομέρεια, σε μια ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter σήμερα.
«Οι ΗΠΑ πρέπει να ενισχύσουν σημαντικά και να επεκτείνουν τις πυρηνικές τους δυνατότητες ωσότου ο κόσμος να έλθει στα συγκαλά του όσον αφορά τα πυρηνικά», ανέφερε στην ανάρτησή του αυτή ο Τραμπ.
 
Μετά τον παγκόσμιο αντίκτυπο που είχε η τοποθέτηση του εκλεγμένου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ έγινε διευκρινιστικές δηλώσεις από εκπρόσωπο της ομάδας του Ρεπουμπλικάνου.

«Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τραμπ αναφερόταν στην απειλή διάδοσης πυρηνικών όπλων και στην κρίσιμη ανάγκη αποτροπής αυτής – ιδιαίτερα προς και ανάμεσα σε τρομοκρατικές οργανώσεις, ασταθείς χώρες και κράτη παρίες», τόνισε ο εκπρόσωπος Τζέισον Μίλερ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:40