search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:41
MENU CLOSE

Το συγκινητικό «αντίο» της Βούλας Πατουλίδου στον πατέρα της

23.12.2016 16:39
Το συγκινητικό «αντίο» της Βούλας Πατουλίδου στον πατέρα της - Media

 

Τον πατέρα της που έχασε την Πέμπτη αποχαιρετά με ένα συγκινητικό post στο Facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης Βούλα Πατουλίδου.

«Έφυγες εχθές για το τελευταίο μεγάλο ταξίδι σου. Θυμάμαι που μου έλεγες πως αναγκάστηκες να φύγεις, δεκάχρονο τότε παιδί, κυνηγημένος, χωρίς να ξέρεις τον λόγο, χωρίς να φταις σε τίποτα, πληρώνοντας την μετεμφυλιακή έχθρα που ρήμαξε την πατρίδα μας. Επέστρεψες μετά από χρόνια, πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γιατί αγαπούσες την Ελλάδα, κουβαλώντας μαζί σου τις αγιάτρευτες πληγές στο σώμα σου από τα ανθρακωρυχεία της Γερμανίας. Έντιμος, με μια έμφυτη ευστροφία του μυαλού, γύρισες στην Ελλάδα με τιμές, νιώθοντας την εξιλέωση μέσω της επόμενης γενιάς στην οποία ανήκε το παιδί σου. Καλό κατευόδιο μπαμπά μου, ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει άρχοντα…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13