search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 20:10
MENU CLOSE

O σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτει: Έτσι τον βρήκα νεκρό στο κρεβάτι

27.12.2016 07:11
O σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτει: Έτσι τον βρήκα νεκρό στο κρεβάτι - Media

 

Ο Fadi Fawaz αποκάλυψε πως βρήκε τον θρυλικό τραγουδιστή νεκρό στο κρεβάτι του το πρωί των Χριστουγέννων.

Είχε πάει να τον ξυπνήσει για να ετοιμαστούν για το Χριστογεννιάτικο τραπέζι στο οποίο έπρεπε να πάνε αλλά τον βρήκε, όπως περιγράφει, «να έχει εκπνεύσει γαλήνια στον ύπνο του».

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε πως «Αυτά τα Χριστούγεννα δε θα τα ξεχάσω ποτέ, να βρίσκεις το σύντροφο σου γαλήνια νεκρό στο κρεβάτι … Δε θα σταματήσεις ποτέ να μου λείπεις».

Ο Fawaz έδωσε επίσης λεπτομέρειες για την ισχυρή φιλανθρωπική παρουσία του τραγουδιστή, ο οποίος είχε καταφέρει να την κρατήσει κρυφή από τα ΜΜΕ. Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του, ο Τζορτζ Μάικλ είχε δώσει εκατομμύρια λίρες σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, σχετικούς με την καταπολέμηση του AIDS και του καρκίνου.

Ο Τζορτζ Μάικλ όμως, από ότι φαίνεται, δεν έμενε απλά στην παροχή οικονομικής βοήθειας σε οργανισμούς. Είχε δουλέψει ανώνυμα σε καταφύγιο αστέγων, ζητώντας από τους άλλους εθελοντές να μην αποκαλύψουν την παρουσία του.

Επίσης, είχε αφήσει φιλοδώρημα πέντε χιλιάδων λιρών σε μια σερβιτόρα, όταν έμαθε πως ήταν φοιτήτρια ιατρικής και χρώσταγε λεφτά στην τράπεζα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 20:10