search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 04:55
MENU CLOSE

Μυστηριώδης θάνατος γνωστής ηθοποιού – Η αστυνομία έχει συλλάβει ύποπτο (Video)

27.12.2016 19:38
Μυστηριώδης θάνατος γνωστής ηθοποιού - Η αστυνομία έχει συλλάβει ύποπτο (Video) - Media
 
Νεκρή στο αυτοκίνητό της βρέθηκε γνωστή ηθοποιός η οποία είχε εξαφανιστεί ανήμερα τα Χριστούγεννα, ενώ ο θάνατός της καλύπτεται ακόμα από μυστήριο, αν και η αστυνομία έχει συλλάβει έναν ύποπτο.
 
Πρόκειται για την 46χρονη Τρίσια Μακ Κόλεϊ, η οποία είχε γίνει γνωστή από την ταινία Step Up του 2006 και ήταν διάσημη δασκάλα γιόγκα, η οποία αναζητείτο από την αστυνομία ότι οι φίλοι διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν εμφανίστηκε σε χριστουγεννιάτικο δείπνο.
 
Τελικά το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε έξω από κατάστημα στην Ουάσινγκτον, μέσα στο αυτοκίνητό της. Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα ο οποίος έδωσε στους αστυνομικούς τα κλειδιά του αυτοκινήτου όταν πιέστηκε.
Μάλιστα, η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο της Μακ Κόλεϊ, όπως δείχνουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο συλληφθείς είναι υπεύθυνος κατά κάποιον τρόπο για το θάνατο της ηθοποιού.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 03:08