search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:47
MENU CLOSE

Σάλος με τα νέα σκίτσα του Charlie Hebdo για την πτώση του Τουπόλεφ ( Photos)

29.12.2016 12:17
Σάλος με τα νέα σκίτσα του Charlie Hebdo για την πτώση του Τουπόλεφ ( Photos) - Media

Το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Chalire Hebdo είναι γνωστό για το «μαύρο» χιουμορ του, ωστόσο εδώ και λίγους μήνες φαίνεται πως έχει χάσει το μέτρο και προκαλεί όλο και περισσότερο το μένος όλων όσοι βλέπουν τα εξώφυλλά και τα σκίτσα του.

Αυτή τη φορά στα σκίτσα του περιοδικού απεικονίζεται το αεροπορικό δυστύχημα του ρωσικού αεροπλάνου Τουπόλεφ το οποίο κατέπεσε στη Μαύρη Θάλασσα τα Χριστούγεννα. Το αεροπλάνο, όπως είναι γνωστό, μετέφερε τη θρυλική χορωδία «Αλεξαντρόφ» του Κόκκινου Στρατού.

Στο πρώτο σκίτσο του Charlie Hebdo εμφανίζεταιένα αεροπλάνο που πέφτει και η λεζάντα γράφει: «Άσχημα νέα… ο Πούτιν δεν ήταν μέσα».

 

Στο δεύτερο σκίτσο ένα μέλος της χορωδίας τραγουδά  με την λεζάντα που το συνοδεύει να γράφει: «Το ρεπερτόριο της χορωδίας του στρατού επεκτείνεται».

 

Ενώ το τρίτο σκίτσο, εμφανίζει τα συντρίμμια του αεροσκάφους στο βυθό της Μαύρης Θάλασσας μαζί με μέλη της χορωδίας τα οποία τραγουδούν αλλά και με τα ψάρια και η λεζάντα γράφει: «Μετά την καταστροφή, ο Κόκκινος Στρατός κατακτά ένα νέο κοινό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13