search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 23:03
MENU CLOSE

Ηχηρή απάντηση Τραμπ στον Κιμ Γιονγκ Ουν

03.01.2017 05:34
Τραμπ: Ψευδές το δημοσίευμα περί δικαστικής διερεύνησης για σεξουαλική παρενόχληση - Media

 

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ είπε χθες ότι η Βόρεια Κορέα δεν θα ολοκληρώσει την κατασκευή πυρηνικού όπλου ικανού να φθάσει τις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών, γράφοντας σε μήνυμα στο Twitter, “Δεν θα συμβεί!”

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν είχε δηλώσει την Κυριακή ότι η απομονωμένη χώρα με την πυρηνική ικανότητα είναι σχεδόν έτοιμη να κάνει δοκιμή ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου, μολονότι μερικοί ειδικοί έχουν δηλώσει ότι η χώρα απέχει κατά πολλά χρόνια από το να μπορέσει να αποστείλει πύραυλο με πυρηνική κεφαλή στις Ηνωμένες ΠΟλιτείες.

 

Η Κίνα δεν βοηθά

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ άσκησε κριτική στην Κίνα χθες, κατηγορώντας την ότι ενώ έχει ωφεληθεί από τις οικονομικές της σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν βοηθά στον έλεγχο της Βόρειας Κορέας.

“Η Κίνα έχει βγάλει τεράστια ποσά χρημάτων & πλούτη από τις ΗΠΑ με εντελώς μονόπλευρο εμπόριο, αλλά δεν βοηθά με τη Βόρεια Κορέα. Ωραία!”, έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 23:01