search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:41
MENU CLOSE

Διένυσε 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με περιπολικό (Video)

07.01.2017 20:17
Διένυσε 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με περιπολικό (Video) - Media

Ένας Γαλλοσενεγαλέζος οδηγός ηλικίας 40 ετών οδήγησε περίπου 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε έναν αυτοκινητόδρομο στη νότια Ισπανία, σήμερα, προτού τελικά συγκρουστεί με ένα όχημα της Πολιτοφυλακής, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο πηγή από αυτό το σώμα της αστυνομίας.

Προκειμένου να σταματήσουν την τρελή του πορεία, οι δυνάμεις επιβολής του νόμου αποφάσισαν να διακόψουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο A-92, στην Ανδαλουσία (νότια), και να στήσουν οδοφράγματα παρατάσσοντας στον δρόμο περιπολικά όπως επίσης και αστυνομικούς.

Όμως «σε καμία περίπτωση, δεν ήθελε να σταματήσει, έφθασε στο σημείο να πέσει πάνω σε ένα περιπολικό» επισήμανε ένας εκπρόσωπος τύπου της Πολιτοφυλακής στο Γαλλικό Πρακτορείο στη Μαδρίτη.

«Πρόκειται για έναν πολίτη διπλής υπηκοότητας, γαλλικής και σενεγαλέζικης, που συνελήφθη αφού διένυσε περίπου 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, μεταξύ των επαρχιών Αλμερία και Γρανάδα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Η Πολιτοφυλακή δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση του οδηγού, που φαίνεται να είναι «αναστατωμένος».

«Δεν έχουμε ακόμη την ιατρική γνωμάτευση στα χέρια μας, δεν γνωρίζουμε εάν είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή αλκοόλ ούτε εάν ήταν ψυχικά διαταραγμένος» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:41