search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:25
MENU CLOSE

Συγκλονιστικό: Κουβαλούσε τη σορό της κόρης του για 10 χιλιόμετρα (Video)

09.01.2017 07:17
Πήγε ταξίδι με την κόρη του και τον κατηγόρησαν για… παιδοφιλία - Media

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψαν περαστικοί όταν είδαν στη μέση του δρόμου έναν άντρα να μεταφέρει κάτι που έμοιαζε με ανθρώπινο σώμα το οποίο είχε καλύψει με ένα κομμάτι ύφασμα.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται, πράγματι, για έναν πατέρα ο οποίος μεταφέρει στα χέρια του το άψυχο σώμα της μίας του κόρης καθότι ήταν αδύνατον να φτάσει ασθενοφόρο ή νεκροφόρα στο σπίτι του για να παραλάβει το άτυχο κορίτσι. Ο άντρας προχώρησε 10 χιλιόμετρα ώστε να φτάσει στο κοντινότερο νοσοκομείο και μάλιστα είχε δίπλα του την άλλη του κόρη η οποία, όπως φαίνεται, είναι ταραγμένη.

Σύμφωνα με τους Indian Times και τους Hindustan  Times, οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει να διερευνούν το περιστατικό, ενώ ήδη δυο μέλη του Ιατρικού Κέντρου έχουν τεθεί σε αργία με την κατηγορία της «αμέλειας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04