search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:53
MENU CLOSE

Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση ετοιμάζει σκληρό πακέτο μέτρων

21.01.2017 12:33
Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση ετοιμάζει σκληρό πακέτο μέτρων  - Media

 

Για σκληρό πακέτο μέτρων της κυβέρνησης προκειμένου να κλείσει την αξιολόγηση κάνει λόγο η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της.

«Νομίζουν κάποιοι ότι θα κρυφτούν πίσω από την αξιολόγηση για να μην πραγματοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση, προσπαθώντας να κερδίσει πολιτικό χρόνο, ετοιμάζει, άρον- άρον, κατάλογο φόρων, (αύξηση ΦΠΑ, κόψιμο φοροαπαλλαγών, μείωση αφορολογήτου), με την ελπίδα ότι θα πειστούν οι ξένοι να κλείσουν την αξιολόγηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

»Ακόμη και να γίνει αυτό, στο αμέσως προσεχές διάστημα θα τεθούν όλα τα ζητήματα. Θα τεθούν τα εργασιακά, θα τεθεί η μείωση των συντάξεων, η δραστική μείωση δαπανών του δημοσίου και η ριζική μεταρρύθμιση των πάντων. Καλό είναι, η κυβέρνηση να προχωρήσει σε εκλογές, γιατί τώρα πια Έλληνες και ξένοι γνωρίζουμε τις προθέσεις της», καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:52