search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:49
MENU CLOSE

Ο Μπόι Τζόρτζ στηρίζει … Μελάνια: Όλοι έχουν ένα παρελθόν

24.01.2017 10:18
Ο Μπόι Τζόρτζ στηρίζει … Μελάνια: Όλοι έχουν ένα παρελθόν - Media

 

Υποστήριξη στο πρόσωπο του Μπόι Τζόρτζ βρήκε η Μελάνια Τραμπ. Ο Βρετανός ποπ σταρ μιλώντας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού υπερασπίστηκε τη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ απέναντι στην αρνητική δημοσιότητα με την οποία ξεκίνησε τα καθήκοντά της.

«Ξέρεις κάτι, ο καθένας έχει ένα παρελθόν. Νομίζω πραγματικά ότι είναι λάθος και κακεντρέχεια απέναντι στις γυναίκες να είναι κάποιος τόσο προσβλητικός», δήλωσε στο Associated Press.

Ο τραγουδιστής των Culture Club πρόσθεσε ότι η Μελάνια μέσα στο σχεδιασμένο φόρεμα από την Herve Pierre «φαινόταν καταπληκτική».

Είπε ακόμα ότι οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να «παραμείνουν θετικοί», για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, ο ίδιος ως δηλωμένος ομοφυλόφιλος, εξέφρασε το παράπονό του ότι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δεν αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στην ορκωμοσία καθόλου στην ΛΟΑΤ κοινότητα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:46