search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:28
MENU CLOSE

Μυστηριώδες «τιτίβισμα» από τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου – «Ελπίζω να μην ήταν ο κώδικας για τα πυρηνικά» λένε οι χρήστες

26.01.2017 18:38
Μυστηριώδες «τιτίβισμα» από τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου - «Ελπίζω να μην ήταν ο κώδικας για τα πυρηνικά» λένε οι χρήστες - Media
Πραγματικό χαμό προκάλεσε στο Tweeter ένα μυστηριώδες «τιτίβισμα» του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ, το οποίο σβήστηκε σχεδόν αμέσως αφού ανέβηκε.
 
Το tweet ήταν απλώς μια σειρά γραμμάτων και αριθμών -n9y25ah7- και κατά τα φαινόμενα ο Σπάισερ το έσβησε σχεδόν αμέσως.
 

Κατά πάσα πιθανότητα το tweet δεν περιείχε τίποτα περισσότερο από κάποιο συνθηματικό για κάποιον λογαριασμό του Σπάισερ -ενδεχομένως και στο Twitter.
 
Ωστόσο, οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν τον Σπάισερ.
 
«Ο Σπάισερ φαίνεται ότι τουιτάρει το συνθηματικό του. Αλλά ίσως να είναι και οι κωδικοί για τα πυρηνικά προς τη Ρωσία», έγραψε ένας χρήστης.
 

«Ελπίζω ότι το μόνο πράγμα που τουίταρε ο Σπάισερ ήταν το συνθηματικό του για το Twitter και όχι κάτι που να σχετίζεται με τα πυρηνικά όπλα», έγραψε ένας άλλος.
 

«Ή ο Σπάισερ χρησιμοποιεί ένα μη ασφαλισμένο τηλέφωνο για να χαζοτουιτάρει ή αυτός ήταν ο κώδικας για τα πυρηνικά και ήθελε να τον στείλει στον Πούτιν», εκτίμησε ένας τρίτος.
 

Όπως και νά’χει, το μυστήριο παραμένει…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:28