search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:47
MENU CLOSE

Κυβερνητική πηγή: Θετική η αναγνώριση της καλής πορείας της οικονομίας – Η κυβέρνηση δε θα δεχτεί την παράλογη πρόταση για εκ των προτέρων νομοθέτηση μέτρων

26.01.2017 21:09
Ελεύθεροι και οι 14 προσαχθέντες του «Ρουβίκωνα» για την προσπάθεια εισβολής στο Μέγαρο Μάξιμου - Media

 

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του Eurogroup κυβερνητική πηγή αναφέρει τα εξής: “Η κυβέρνηση αξιολογεί ως πολύ θετική την αναγνώριση εκ μέρους των θεσμών της καλής πορείας της ελληνικής οικονομίας τόσο σε ό,τι αφορά τις προοπτικές ανάκαμψης και τους ρυθμούς ανάπτυξης, καθώς το 2016 αναμένεται να κλείσει με θετικό πρόσημο, όσο και σε ό,τι αφορά τα δημόσια οικονομικά καθώς εκτιμάται ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα ανέλθει στο 2%. Στη βάση των παραπάνω η κυβέρνηση εκτιμά ότι έχει ένα ισχυρό επιχείρημα ώστε να μη δεχτεί την παράλογη πρόταση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την εκ των προτέρων νομοθέτηση μέτρων για μετά το 2018”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:45