search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Μητροπολίτης Πειραιά: Σύγκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους κτηνοβάτες (Video)

03.02.2017 11:48
Μητροπολίτης Πειραιά: Σύγκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους κτηνοβάτες (Video) - Media

Απίστευτες εκφράσεις του Μητροπολίτη Πειραιά για τους ομοφυλόφιλους: «Θανάσιμες καταστάσεις! Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη! Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία»!

Η κόντρα της Εκκλησίας με την κυβέρνηση για τα σεμινάρια περί ομοφυλοφιλίας στα σχολεία, απασχόλησε και την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω. Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για να συζητήσουν το θέμα. Πολύ σύντομα, όμως, η κουβέντα βγήκε εκτός ελέγχου.

Το κήρυγμα… αγάπης του Μητροπολίτη Πειραιά περιλάμβανε εκφράσεις όπως: «Για την Εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη! Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή»! Μάλιστα, σύγκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες.

Αυτή του η φράση έβγαλε την Κατερίνα Καινούργιου από τα ρούχα της. «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;» είπε έξαλλη η παρουσιάστρια.

Όταν η Ανθή Βούλγαρη επισήμανε πως στους κόλπους της Εκκλησίας λειτουργούν πολλοί ομοφυλόφιλοι ιερείς, ο Μητροπολίτης εξερράγην: «Είστε συκοφάντρια! Αν τους ξέρετε να τους καταγγείλετε! Είναι εγκληματίες!

Η ένταση κορυφώθηκε όταν στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε να μιλήσει ένας εκπαιδευτικός για το θέμα. Ο κ. Σεραφείμ πέταξε μικρόφωνα και ακουστικά και αποχώρησε φωνάζοντας.

Πηγή:zappit.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 14:39