search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 21:46
MENU CLOSE

«Ναυμαχία» στο Αιγαίο παίζουν οι Τούρκοι – Νέο βίντεο από τα Ίμια

09.02.2017 13:10
Παραλίγο «θερμό» επεισόδιο στα Ίμια - Η άγνωστη εμπλοκή - Media

Τελειωμό δεν έχει η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο. Μετά τις δηλώσεις του Ιμβραχίμ Καλίν πως η ένταση στο Αιγαίο οφείλεται στην άρνηση της έκδοσης των 8 Τούρκων στρατιωτικών από τον Άρειο Πάγο και την είδηση πως χθες, τρεις τουρκικοί ακταιωροί αγκυροβόλησαν στο 1 μίλι από τη νήσο Παναγιά, το κρατικό πρακτορίο ειδήσεων της Τουρκίας έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο με τις τουρκικές «βόλτες» στην περιοχή των Ιμίων και την Καλολίμνου.

Σήμερα, το πρακτορείο Ανατολή ανέβασε ακόμη ένα video, στο οποίο υποστηρίζει πως έχει καταγραφεί η κίνηση ενός σκάφους του ελληνικού λιμενικού, το οποίο – κατά τους Τούρκους- «πλησίασε ξανά τις βραχονησίδες Καρντάκ [σ.σ. τουρκική ονομασία Ιμίων]» αλλά «υπήρξε παρέμβαση από το τουρκικό λιμενικό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει (το ελληνικό σκάφος) 10 λεπτά αργότερα».

Μάλιστα, στο video ακούγεται και η φωνή Τούρκου λιμενικού: «Τουρκική ακτοφυλακή, βρίσκεστε σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Αποχωρίστε άμεσα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 21:46