search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:05
MENU CLOSE

Το ιδιωτικό νησί που μπορείς να νοικιάσεις για 370 ευρώ την βραδιά (Photos)

10.02.2017 09:13
Το ιδιωτικό νησί που μπορείς να νοικιάσεις για 370 ευρώ την βραδιά (Photos) - Media

 

 

Μπορεί μέχρι τώρα να θεωρούσαμε πως το να μείνει κανείς σε ιδιωτικό νησί συμβαίνει μόνο με δύο προϋποθέσεις: είτε με το να έχεις κερδίσει το Τζόκερ, είτε να έχεις ένα πολύ «προνομιούχο» φίλο. Ωστόσο, αυτό πλέον αλλάζει αν ρίξουμε μια ματιά στην ιστοσελίδα του Airbnb για να δούμε πως δεν είναι ακριβώς έτσι.

Στη σελίδα, λοιπόν, του Arbnb υπάρχει ένα ιδιωτικό νησί το οποίο νοικιάζεται στην τιμή των 370 ευρώ.

Το νησί με το όνομα «Bird» και  βρίσκεται στο Μπελίζ της Κεντρικής Αμερικής. Το Bird Island είναι αρκετά απομακρυσμένο, καθώς για να φτάσεις εκεί θα πρέπει πρώτα να έχεις πάει στο διπλανό νησί όπου βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος θα σε πάει με το σκάφος του στην ιδιωτική σου όαση.

Τριγύρω υπάρχει μόνο θάλασσα, τροπικά φυτά και δέντρα. Ενώ το μοναδικό σπίτι που έχει το νησί είναι ουσιαστικά ένα απλό παραδοσιακό ξύλινο εξοχικό, αλλά έχει αρκετά παράθυρα έτσι ώστε να βλέπεις απ΄όπου σταθείς τα καταγάλανα τροπικά νερά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:04