search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:23
MENU CLOSE

ΕΛΑΣ: Φορτιστής τηλεφώνου και όχι κάμερα η συσκευή στη στολή αστυνομικού των ΜΑΤ (Photos)

14.02.2017 12:49
ΕΛΑΣ: Φορτιστής τηλεφώνου και όχι κάμερα η συσκευή στη στολή αστυνομικού των ΜΑΤ (Photos) - Media

Δεν ήταν κάμερα η συσκευή που είχε στη στολή του, ο άνδρας των ΜΑΤ, στα δικαστήρια όπου σημειώθηκαν επεισόδια νωρίτερα, μεταξύ χρυσαυγιτών και αντιφασιστών, σύμφωνα με δήλωση ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό, μετά τον γύρω του Διαδικτύου που έκανε η φωτογραφία του αστυνομικού με τη συσκευή, που περέπεμπε σε μικρή κάμερα προσαρμοσμένη στη στολή του και αφού ζητήθηκαν εξηγήσεις από το διευθυντή των ΜΑΤ, ο ένστολος κλήθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να γίνει έλεγχος της συσκευής.

Φωτογραφία lefterianews.wordpress.com
 

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φορητή μπαταρία-φορητό φορτιστή (Power Bank), που φορτίζει κινητό τηλέφωνο και ασύρματο ακουστικό (Bluetooth), συνδεδεμένη με το ακουστικό.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος αξιωματικός, λόγω του προβλήματος στις επικοινωνίες, ίδια συσκευή και bluetooth, έχουν και άλλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ, εν ώρα υπηρεσίας.

Φωτογραφία: athens.indymedia.org
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:23