14/12/2018 18:15:08

Τρίωρη στάση εργασίας στα κανάλια την Τετάρτη για το «μαύρο» στο Mega

Τρίωρη στάση εργασίας στα κανάλια την Τετάρτη για το «μαύρο» στο Mega - Media

 

Την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας στα κανάλια την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, από τις 18.00 το απόγευμα μέχρι τις 21.00, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η στάση εργασίας αφορά τους δημοσιογράφους και τεχνικούς που εργάζονται στην ΕΡΤ, Alpha, Antenna, Μακεδονία, Mega, Skai, Star, E και ΑΡΤ προκειμένου να συμμετάσχουν μαζικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της DIGEA διαμαρτυρόμενοι κατά του επικείμενου μαύρου στο MEGA.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και της ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισαν την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και από ώρα 18.00 έως 21.00 όλων των δημοσιογράφων και των τεχνικών, που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ΕΡΤ, Alpha, Antenna, Μακεδονία, Mega, Skai, Star, E και ΑΡΤ), προκειμένου να συμμετάσχουν μαζικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της DIGEA διαμαρτυρόμενοι κατά του επικείμενου μαύρου στο MEGA.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και της ΠΟΣΠΕΡΤ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.