search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:48
MENU CLOSE

Βαρουφάκης: Θα μας πλακώσει η χιονοστιβάδα

17.02.2017 18:14
Βαρουφάκης: Θα μας πλακώσει η χιονοστιβάδα - Media

 

Μη βιώσιμο από το τέλος του 2009 είναι το ελληνικό χρέος, σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη, σε συνέντευξή του στο Bloomberg. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστήριξε πως είναι χαρακτηριστική περίπτωση του «extend end pretend» (παρατείνω και προσποιούμαι).

Και συνέχισε: “Το ελληνικό κράτος χρεοκόπησε και η Ευρώπη αποφάσισε να προσποιείται ότι αυτό δεν συνέβη χορηγώντας ρευστότητα, προσποιούμενη ότι είναι πρόβλημα ρευστότητας ενώ ήταν ένα πρόβλημα φερεγγυότητας. Αν συνεχίσουμε να ανεβάζουμε την χιονόμπαλα προς την κορυφή του λόφου, στο τέλος θα μας πλακώσει σαν χιονοστιβάδα, προειδοποίησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών”.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστήριξε πως υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην Άγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όσον αφορά τη διαχείριση του ελληνικού προγράμματος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:46