search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:43
MENU CLOSE

Το μήνυμα της Μαριάννας Καλλέργη μετά την αποχώρηση από το Survivor (Photo)

19.02.2017 11:18
Το μήνυμα της Μαριάννας Καλλέργη μετά την αποχώρηση από το Survivor (Photo) - Media

 

Η Μαριάννα Καλλέργη ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor καθώς λόγω της ασθένειάς της, δεν βοήθησε την ομάδα των «διασήμων» και αυτό επηρέασε τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Παρόλα αυτά, η όμορφη αθλήτρια δεν απογοητεύτηκε που αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι

Με ένα μήνυμα της στο instagram που συνοδευόταν από μία φωτογραφία όπου ποζάρει φορώντας το μπικίνι της, η Μαριάννα Καλλέργη ευχαρίστησε τον κόσμο που τη στήριξε, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ τα βάθη της ψυχής μου! Είμαι πραγματικά συγκινημένη που με υποστηρίζετε και για τα σχόλια σας! Είστε απίστευτοι και ξεχωριστοί όλοι σας! Δεν φαντάζεστε πόση χαρά μου δίνετε! Thank you all for supporting me… So happy! Santo Domingooo!!!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:39