search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:11
MENU CLOSE

Συρία: Πρώην σκέλος της Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις

25.02.2017 14:33
Ο «Ρουβίκωνας» πίσω από την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Περιβάλλοντος - Ανάληψη ευθύνης (Video) - Media

 

Το πρώην σκέλος της Αλ Κάιντα στη Συρία, το Μέτωπο Φάτεχ αλ-Σαμ, ανέλαβε την ευθύνη για τη σειρά επιθέσεων αυτοκτονίας σήμερα το πρωί που είχαν στόχο έδρες των υπηρεσιών Κρατικής Ασφάλειας στην πόλη Χομς της κεντρικής Συρίας, προκαλώντας τον θάνατο 42 ανθρώπων.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πέντε καμικάζι «πραγματοποίησαν έφοδο στις έδρες της υπηρεσίας Κρατικής Ασφάλειας και της υπηρεσίας Πληροφοριών του Στρατού στη Χομς, σκοτώνοντας περισσότερους από 40 ανθρώπους, ανάμεσά τους ο αρχηγός της υπηρεσίας Πληροφοριών του Στρατού Χασάν Ντααμπούλ».

Μαζί με τον στρατηγό Χασάν Ντααμπούλ σκοτώθηκαν 29 ακόμη άνθρωποι που βρίσκονταν στα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας Πληροφοριών του Στρατού, ενώ άλλοι 12 σκοτώθηκαν στην επίθεση που έγινε εναντίον της έδρας της υπηρεσίας Κρατικής Ασφάλειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:10