search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:16
MENU CLOSE

Απειλεί με αποκαλύψεις ο Παπαδόπουλος τον Κουβέλη

26.02.2017 16:29
«Μας λέει να κλειστούμε μέσα και αυτός γλεντάει» - Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου - Media

 

Με ανάρτησή του στο Facebook «απαντά» ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος στη συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη.

Πρόκειται για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Κουβέλης στο iefimerida.gr και στην οποία υποστήριξε ότι δεν του είχε γίνει άμεσα πρόταση για να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Στην ερώτηση της ιστοσελίδας αν του είχε γίνει πρόταση για ΠτΔ ο κ. Κουβέλης απάντησε χαρακτηριστικά: «Οχι με σαφήνεια».

Σε επόμενη ερώτηση «Δηλαδή ο κύριος Σαμαράς λέει ψέματα;», ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε πως «Οχι, δεν λέει ψέματα. Ο κύριος Σαμαράς αναφέρθηκε σε μια σειρά από βολιδοσκοπήσεις ή και προτάσεις που μου έγιναν, για να πει την τελευταία φορά, ότι αυτό που λέγαμε ήταν πρόταση».

Ερωτώμενος για το αν ο Δημήτρης Σταμάρης είχε επικοινωνήσει μαζί του απάντησε πως «ο κύριος Σταμάτης πράγματι διετύπωσε αυτή την πρόταση, αλλά δεν είχα καμία επικοινωνία ούτε με τον κύριο Σαμαρά ούτε με κανένα άλλο στέλεχος».

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έγραψε στο Facebook:

«Διαβάζω τη συνέντευξη του Φ. Κουβελη στο iefimerida (Μ. Λοβερδου) στην οποία ξεκαθαρίζει-και μπράβο…-ότι ψήφισε Δημαρ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ωστόσο, αναρωτιέμαι, γιατί πάλι τα “ίδια” για το θέμα της ΠτΔ; Όταν κάποιος λέει συνειδητά ψέματα για ένα ιστορικό γεγονός δεν μας “υποχρεώνει” να πούμε χαρτί και καλαμάρι πως εκτιχθηκαν τα γεγονότα; Οταν, δε, λεει ψέματα για να αυτοπροφυλακτει, δεν αναγκάζει τους τρεις ανθρώπους(Σπ.Λ, Γ. Μ και Α.Π) που γνωρίζουν ΟΛΗ την αλήθεια να μιλήσουν;
ΥΓ: Τουλάχιστον μην κοροϊδευόμαστε “μεταξύ” μας και λέμε ανιστόρητα επιχειρήματα για τον άνθρωπο που απαρνήθηκε τα κορυφαία αξιώματα και τα έκανε, και καλά, ολα από αλτρουισμό και αγάπη για την αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, το σοσιαλισμό και τον Αλέξη…».


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:14