search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 14:03
MENU CLOSE

Η αποκάλυψη του Τζο Μπάιντεν που άφησε τους πάντες «άφωνους» (Photos)

02.03.2017 08:27
Η αποκάλυψη του Τζο Μπάιντεν που άφησε τους πάντες «άφωνους» (Photos) - Media

Ο πρώην Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, ανέκαθεν απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας και λίγες ήταν οι φορές που έδωσε πληροφορίες για την προσωπική του ζωή στους δημοσιογράφους.

Η τελευταία φορά  τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην οικογένεια Μπαίντεν ήταν τον Μάιο του 2015 όταν πέθανε ο γιος του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Τότε, ο Μπο Μπάιντεν έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο στην ηλικία των 46 ετών.

Όλοι είχαν σταθεί δίπλα στην οικογένεια των Μπάιντεν και ιδίως στην χήρα του Μπο, Χάϊλι. Η Χαίλι ακόμα και μετά τον θάνατο του συζύγου της παρέμενε κοντά στην οικογένεια  του συζύγου της.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες πως η Χάιλι, φέρεται να έχει σχέση με τον αδερφό του νεκρού συζύγου της, Χάντερ Μπάιντεν.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο Τζό Μπαίντεν αφήνοντάς τους πάντες «άφωνους».

«Είμαστε τυχεροί που ο Χάντερ και η Χάιλι έχουν βρει ο ένας τον άλλων και χτίζουν μαζί τις ζωές τους ύστερα μετά από τόση θλίψη. Έχουν την πλήρη στήριξή μας και είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτούς» είπαν μέσω ανακοίνωση τους ο Τζο και η Τζιλ Μπαίντεν.

Όπως έγινε γνωστό, αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο Χάντερ Μπάιντερ χώρισε από την σύζυγό του τον Οκτώβριο του 2015, ενώ είναι άγνωστο πότε ξεκίνησε να υπάρχει ρομαντική σχέση με την Χάιλι.

Πλέον, το νέο ζευγάρι διαθέτει 5 παιδιά: τις 3 κόρες του Χάντερ και της πρώη συζύγου του και τον γιο και την κόρη της Χαίλι και του Μπο.

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 14:03